Vissza

Egészségnap

Február 19-én ínycsiklandozó illatok fogadták az iskolánkba érkezőket. Ekkor tartotta a szülői munkaközösség az immár hagyományossá vált egészségnapot.

Az Egészségnapot első alkalommal egy Tesco pályázat feladataként valósítottuk meg. Hatalmas sikert arattunk vele az iskolában. Akkor jött az ötlet, hogy ezt a programot, minden év februárjában meg kell tartanunk! Hétfőn este a szülők közösen elkészítették a finomabbnál finomabb krémeket. Kedden reggel 6 órától pedig kezdődött a szorgos munka. Az első szünetben a gyerekeknek friss gyümölcsöt, zöldséget tálaltunk fel. Tízóraira az általunk készített krémekkel megkent kis szendvicseket készítünk.
Szülői segítség nélkül ezt a programunkat nem tudnánk megvalósítani, közel harminc szülő segédkezett az Egészségnap lebonyolításában.Idén az Egészségnapot teljes mértékben a Szülői munkaközösség támogatta. – kaptuk a tájékoztatást Pásztorné Geröly Katalin SZM-elnöktől.
A siker idén is nagy volt: gyermek és felnőtt egyaránt élvezettel ette a finomabbnál finomabb, és nem utolsó sorban egészséges ételeket. Aki nem hiszi, tekintse meg galériánkat, a képek önmagukért beszélnek.