Vissza

Dance Jam tánctábor

Két hetes tánctáborral indította az új tanévet a Dance Jam tánccsoport. Az első héten a versenytáncosok készültek kemény edzésekkel az új évadra. A délelőtti két és fél órás edzésen modern tánc tréninget és koreográfiát tanultak a lányok Sebján Rozi vendégtanártól, míg a délután a kortárs tánc technikák világába vezette be a táncosokat. Az ötödik nap végére mindenki izomlázzal küszködve, de kitörő lelkesedéssel méltatta az eltöltött napokat, melyek alatt nem csak tudásban gyarapodtak, de a közösség is formálódott, összekovácsolódott.

A második héten a kisebbek népesítették be a tánctermet. A negyvenhárom lány három csoportban, napi kétszeri táncórán vett részt. Emellett mesehallgatásra, dramatizálásra, kézműves foglalkozásokra is jutott idő.

A tábor intenzív óráin alapoztuk meg a következő év tréningjét, így a szeptemberi órák már nagyon gördülékenyek.

Nagy meglepetés volt a táncosoknak, hogy a falakra balettrudak kerültek. Örömmel vették birtokba az új eszközöket! Ez újabb előrelépés, tovább emeli oktatásunk színvonalát.

A lányok a táncolás mellett nagyon örültek a barkácsolásnak és egyéb hasznos időtöltésnek. Kóródi Sándorné, Tóth Cintia, Horváth Csabáné segítsége nélkül nem tudnánk ilyen színvonalas tábort létrehozni. Rengeteget segített még Mersich Evelin, Geider Doroti, Németh Anna, Dorner Gréta, Károlyi Janka. Köszönet minden segítőnek!

Mozgalmas, fárasztó, de élményekkel teli napok után indulhat az újév.

Földesiné Németh Csilla

táncoktató

Galéria