Kezdőlap   
Kalandos iskolanap
Aktuális - 2017-08-08

Iskolánk alsó tagozatos tanulói a tanév utolsó hetében tartalmas iskolanapon vettek részt. Olyan foglalkozások bemutatása volt a nap témája, amelyekkel a mindennapi életben ritkábban találkozunk. De tudjuk, ha kell, számíthatunk rájuk.

 

 

A hangulatot a Hello zenekar örömzenélése alapozta meg. Ezután a gyerekek baráti csoportokban végiglátogatták a bemutatókat. Mindenki megtalálta a számára legérdekesebb helyszínt, ahol játékos formában ismerkedtek a rendőrök, a tűzoltók és a katonaság munkájával. Jó volt látni, hogy az egyenruhás szakemberek élvezettel játszottak együtt a gyerekekkel.

A meleg nyári napon különleges élményt nyújtott a mobil sí sánc kipróbálása, amely szintén nagy sikert aratott.

Még a tapasztalt védőnők szívét is megdobogtatta, amikor a fiúk is lelkesen próbálkoztak a csecsemőgondozással.

A segítőkész szülők egyedi kézműves foglalkozásokkal tették élménydúsabbá a napot, a tantermekben pedig érdekes játékok zajlottak. Képletesen még az Óház-kilátón is járhatott az, aki belekukkantott a csillagvizsgáló távcsövébe.

Gyereknapi hangulatot varázsolt az iskolába a szülők által készített vattacukor, melynek illata odacsábította az édesszájúakat.

Köszönjük, hogy számíthattunk mindenben, a szervezésben, a lebonyolításban a szülőkre, hiszen mindez nélkülük nem jöhetett volna létre.

 

Az iskola alsó tagozatos diákjai

 

A jó hangulatról a galériában található képek tanúskodnak.

Firefox vagy Google Chrome böngészőkre optimalizálva!